Un obiectiv, o viziune. Alpinestars introduce tehnologia cu noua colecție de stradă pe 2020

Sigur când ai căutat un echipament performant și care să îți asigure protecție ai dat peste Alpinestars. Compania italiană este renumită pentru echipamentele sale performante indiferent de traseul pe care te afli.

Astfel, ultima colecție Alpinestars de stradă pune accent pe confort, în timp ce își menține aceleași standarde de siguranță pentru care compania este faimoasă. Cu o versiune îmbunătățită a jachetei AIR, noile ghete CR-X DRYSTAR și mănușile REEF, pasionații de motociclism se pot simți la fel de încrezători și în afara traseului.

Versiunea noua a jachetei the T-GP PLUS v3 AIR este prevăzuta cu un strat rezistent la abraziune și protecții Nucleon Flex Plus pentru umeri și coate (protecțiile se achiziționează separat). Panoul mare generos din plasă pe față, în spate și sub brațe în partea superioară asigură un flux optim de aer la interior, în timp ce mesada detașabilă termală menține răcoarea în timpul verii pe temperaturi ridicate. De asemenea, jacheta T-GP PLUS v3 AIR poate fi purtată împreună cu pantaloni Alpinestars datorita sistemului de prindere cu fermoar în talie.

Alpinestars păstrând tradiția unor modele revoluționare a creat încălțăminte casual pentru mediu urban, ghetele CR-X DRYSTAR.  Ghetele au membrana Drystar® impermeabilă, oferă protecție eficientă în toate condițiile de vreme și asigură confort. Talpa de tip  DROP cu decupaj de 9mm și branțurile TPU certificate CE pe toata lungimea tălpii fac ca mersul pe jos să fie confortabil și oferă protecție inegalabilă în timpul condusului. De asemenea, ghetele există într-o varietate de culori, pentru pentru a se potrivi cu gusturile fiecăruia.

Într-un final, mănușile REEF pun accent pe respirabilitate, fără a compromite nivelul de protecție. Alpinestars au conceput aceste mănuși, combinând croiala din material elastic cu palma din piele sintetică întoarsă și protecții dure PVC pentru încheieturile degetelor. De asemenea, mănușile sunt prevăzute cu degetul arătător compatibil cu dispozitivele touchscreen, cum ar fi smartphone-ul sau GPS-ul, caracteristica întâlnită la majoritatea mănușilor moderne.

Nu ne surprinde faptul ca jacheta T-GP Plus v3 AIR este cel mai scump articol, la 1.159 lei click aici. Ghetele CR-X DRYSTAR o urmeaza la pret de 825 lei click aici, iar manusile Reef vin la un pret foarte accesibil, de numai 159 lei click aici.

Un obiectiv o viziune De unde a plecat Alpinestars?

În 1963, un meșter din piele pe nume Sante Mazzarolo a creat o viitoare icoană. Cu sediul în micul oraș Asolo din nordul Italiei și cu floarea stelelor perene alpine ca omonim, domnul Mazzarolo a început să producă primele produse care poartă pseudonimul Alpinestars. În acea perioadă, un nou sport numit motocros se întemeia și devenea destul de popular în toată Europa. Conștient de acest sport, Sante a realizat o oportunitate de a-și aplica talentele și priceperea tehnică pentru a proiecta un nou tip de încălțăminte care să răspundă nevoilor și cerințelor de protecție ale acestei forme frumoase, dar brutale, de atletism. Cizma revoluționară pe care a produs-o domnul Mazzarolo va deveni un arhetip pentru protecția motocrosului.