Alpinestars introduce gama Supervented în colectia MX: casca SM5 Enduro si cizmele Tech 10

Ventilație de ultimă generație.

Azi vom vorbi de noutățile Alpinestars care includ o noua gamă de produse Supervented ce vin cu un flux de aer îmbunătățit. În cele ce urmează vă vom prezenta casca SM5 Enduro și cizmele Tech 10 Supervented.

Modelul de căști SM5 Enduro este complet nou, iar cei de la Alpinestars susțin că au avut nevoie de 5 ani pentru a-l concepe. Rezultatul este o cască cu greutate scăzută, dar rezistentă, prevazută cu o carcasa HIPRO și interior cu densitate multiplă, ce asigură o absorție a forțelor de impact.

De asemenea, casca este prevăzută cu protectie pentru claviculă integrată, sistem patentat de desprindere a cozorocului, sistem de desprindere rapidă în caz de urgență și, desigur, multiple orificii de aer pentru confort optim. Căptușeala și interiorul din materiale tratate anti-bacterian sunt detașabile și lavabile.

Fabricantul italian s-a concentrat pe îmbunătățirea fluxului de aer, așa cum sugerează și numele „Supervented”. Cizmă de referință în Motocross, cizmă Tech 10 Supervented avansează în continuare inovațiile care îl fac cea mai tehnică cizmă de motocross de până acum.

În cazul cizmelor Tech 10, obiectivul principal a fost confortul pilotului, iar acest lucru se reflectă atât în construcția lor, cât și în materialele folosite.

Folosindu-se de un sistem de aerisire asemănător cu cel al unei căști, cei de la Alpinestars au echipat cizmele Tech 10 cu porturi de admisie în partea din față, dispunând de două orificii de admisie în față, o placă ventilată, o căptușeală perforată și secțiuni extinse de plasă, Tech 10 Supervented a fost proiectat pentru un flux maxim de aer prin partea din față a portbagajului și un schimb eficient de căldură. Noul bocanc interior din plasă are un branț 3D Higher Spring care folosește canale de aer în talpă pentru niveluri optime de ventilație, creând în același timp un efect de amortizare pentru un nivel sporit de confort. Există, de asemenea, o nouă talpă cu un design extins în fagure de miere pentru o aderență și o senzație superioare pe știfturile bicicletei, în special în condiții umede și noroioase.

După spusele producătorului, acest sistem nou răcește cu 34% mai repede decât unul obișnuit. În plus, cizmele sunt prevăzute cu căptușeală din mesh și un interior din materiale perforate, pentru o ventilație optimă.

Casca SM5 Enduro este disponibila in sase marimi, intre XS si 2XL si pretul incepe de la 1.109,00 lei click aici. Pretul unei perechi de cizme Tech 10 incepe de la 2.895,00 lei. Pentru mai multe detalii cu privire la marimi si alte caracteristici, click aici.

Cine este ALPINESTARS?

Alpinestars, de la înființarea sa în 1963, este acum cel mai mare producător mondial de produse profesionale de curse, protecție airbag pentru motociclism, îmbrăcăminte performantă și încălțăminte tehnică. Alpinestars înțelege că cel mai bun design și cercetare se realizează în condiții extreme. Implicarea în Formula 1, NASCAR, AMA și World Motocross și MotoGP a condus la crearea celor mai avansate echipamente tehnice pentru sportivii de top din cursele mondiale.

Compania are aproape 500 de angajați în întreaga lume, cu sediul central în Los Angeles, California, Italia de Nord, Tokyo și sediul central al Asia de Sud-Est în Bangkok, Thailanda.